T_SHIRT-RYPOPHOBIA

Trypophobia got a fuckin t-shirt weeih. aku sebenarnya bukan hatkor fan Discharge jadi agak hipokrit untuk aku mem-parodi-kan dorang punya sleeve album. Tak salah tapi aku kalau boleh prefer mem-parodi-kan sesuatu yang aku betul-betul minat (in a way kindoff an homage as well). Dah lama aku ada plan ni tapi terbantut sebab aku malas dan…

HACKTICK! Interviiew [bunch of lively dudes]

Editor  Note: Interview ni dibuat beberapa bulan yang lalu. dah lama dah. Aku sebenarnya tak siap lagi finalized isu 3 ni tapi kesian pule kalau bagi orang tunggu lama -lama ni jadi nah aku bagi awal-awal. Lagipun haritu aku nampak dalam insta-story dorang macam tengah buat recording je jadi adalah baik untuk aku rilis awal-awal.…