BE YOURSELF ? EAT SHIT!

Redundant. As old as the label itself. The most well known word of all time. From my years of being a punk-wannabe there is one chant that i had always hear. BE YOURSELF. “be urrself” they said. It make me wonder myself. Of the nature and meaning behind the word. A question that i had…

A BLEAK LIFE (per-LOOK)

t’was  ——————- it is In-clusitivity. discarded i guess. i do not really know — like a big block of wall -DROP> a blood gushing temperament. shaping illusion through security. an undisturbed territory. secured, isolated — shit. guess it always goes down to two dotty line enigma — “the pursuit’ and ‘security’. dont kno, somehow i…

SMOKING FOR A BETTER FUTURE

FIRST OFF ALL, let me remind you that this was written for a zine, a shitty punk zine that is.  the quality in the writing is seriously shit and it is seriously evident in how the (factual) research was done. I decide to keep this article in its original condition as a reminder to how…

T_SHIRT-RYPOPHOBIA

Trypophobia got a fuckin t-shirt weeih. aku sebenarnya bukan hatkor fan Discharge jadi agak hipokrit untuk aku mem-parodi-kan dorang punya sleeve album. Tak salah tapi aku kalau boleh prefer mem-parodi-kan sesuatu yang aku betul-betul minat (in a way kindoff an homage as well). Dah lama aku ada plan ni tapi terbantut sebab aku malas dan…

HACKTICK! Interviiew [bunch of lively dudes]

Editor  Note: Interview ni dibuat beberapa bulan yang lalu. dah lama dah. Aku sebenarnya tak siap lagi finalized isu 3 ni tapi kesian pule kalau bagi orang tunggu lama -lama ni jadi nah aku bagi awal-awal. Lagipun haritu aku nampak dalam insta-story dorang macam tengah buat recording je jadi adalah baik untuk aku rilis awal-awal.…